Kan du lave en stor gryde mad?

Har du lyst til at gøre en forskel for grønlandske familier til vores familiecaféer i København? Kan du afsætte tid fra ca. klokken 15.00 -21.00 seks hverdagsaftener om året? Og kan du lave en stor gryde mad til ca. 40 børn og voksne? Så er det dig vi leder efter i Grønlandske Børn i København.

”At spise sammen er en vigtig del af vores familiecaféer”, fortæller Christina Edvardsen, som er børne- og familievejleder i Grønlandske Børn og efterlyser en frivillig, som vil være med til at give grønlandske familier et frirum ved seks årlige familiecaféer i København.

”Familierne kommer for at være sammen, de nyder hinandens selskab og den grønlandske atmosfære, men det er også eftermiddag og en aften, hvor de ikke skal stå for indkøb og madlavning. Det er både en økonomisk og en praktisk aflastning, som er vigtig for familierne”.

Paornanguak kommer til alle familiecaféer. ”Jeg ses ikke så tit med andre grønlændere, så jeg elsker at komme her og være sammen med de andre familier”. Også datteren Navarana elsker at mødes og lege med de andre grønlandske børn ”Jeg elsker den grønlandske stemning”, siger Navarana.

Nogle gange er det Morten, der står i køkkenet. ”Jeg bor i Næstved og har arbejde i Ringsted, så jeg kan desværre ikke stå for maden hver gang. Jeg kommer ca. en gang om året. Jeg synes, at det er hyggeligt”, siger han. Mortens børn har været med på weekendkolonier i Grønlandske Børn, ”men de er voksne nu”, fortæller Morten.

Kunne du tænke dig at hjælpe os med at lave mad og gøre en forskel for grønlandske familier? Så er det dig vi leder efter og glæder os til at møde. For mere information kontakt Christina Edvardsen på mail: cte@fgb.dk //telefon: +45 2938 0781

Forrige
Forrige

De unge i en ny rapport fra MIO: Hvem skal gribe os, hvem skal se os?

Næste
Næste

Ungdomslivet er fyldt med udfordringer