Grønlandske Børn søger projekt- og udviklingskonsulent til sekretariatet i København

Brænder du for at skabe positive forandringer for børn og unge, har du erfaring med at udvikle og drive projekter, og har du lyst til at være tovholder på et helt nyt projekt, der skal styrke grønlandske unge? Så er du måske den kollega, vi søger på Grønlandske Børns sekretariat i København.

I Grønlandske Børn sætter fire forandringsmål retning for vores arbejde frem mod 2025. Forandringsmålene handler om at skabe stærke fællesskaber, styrke inddragelsen af børn og unge, give børn og unge mod og handlekraft og lette de sårbare overgange i børn og unges liv. Vi er ved at opstarte et nyt projekt for grønlandske unge i Danmark, som skal styrke de unge i overgangen fra ung til voksen. Projektet, Uagut, er inspireret af Børnehjælpsdagens program Empower4U. Dine opgaver bliver blandt andet at udvikle og drive projektet, stå for praktisk planlægning af bootcamps og undervise de deltagende unge samt etablere et mentorkorps, der kan støtte de unge i deres udvikling – alt sammen i samarbejde med gode kolleger i Grønlandske Børn og eksterne samarbejdspartnere.

Som projekt- og udviklingskonsulent vil du også få andre opgaver på vores sekretariat, fx i forhold til vores frivillige. Ca. 100 frivillige løfter hver dag opgaver i vores indsatser og spiller en afgørende rolle for grønlandske børn og deres familier. Den indsats vil vi gerne styrke og understøtte bedre. Din opgave bliver bl.a. at styrke koordineringen af frivillige på tværs af vores forskellige indsatser.

Din profil 

Du har en relevant akademisk uddannelse, eksempelvis indenfor pædagogik, socialvidenskab eller antropologi og har erfaring med eller viden om arbejdet med udsatte børn og unge. Du har erfaring med og kan lide at undervise og/eller facilitere processer - gerne med unge - og du tør sætte dig selv i spil. Du har erfaring med projektudførelse og projektudvikling, gerne inden for det sociale område. Du ved, hvordan man skriver en god projektansøgning og kan afrapportere til eksempelvis en fond eller ekstern samarbejdspartner. Du kan arbejde selvstændigt og systematisk, men du er også teamplayer. Du er nysgerrig og udviklingsorienteret. Kendskab til Grønland er en fordel, ligesom kendskab til frivilligområdet er det. Kulturforståelse er en forudsætning, og det er en fordel hvis du tidligere har arbejdet i en flerkulturel sammenhæng.

I sekretariatet i København er vi aktuelt 8 medarbejdere, foruden 20 medarbejdere forskellige steder i Grønland og Danmark. Du vil komme til at samarbejde med alle medarbejdere – en del på afstand, så du har naturligt flair for kommunikation, og du kan lide at samarbejde.  

Vi tilbyder dig 

·       Et fleksibelt arbejde med stor frihed i opgaveløsning 

·       Et dynamisk miljø i et lille sekretariat med høj faglighed og engagerede kolleger 

·       En organisation i udvikling og stor grad af inddragelse i udviklings- og arbejdsprocesser  

·       Løn efter aftale og kvalifikationer  

Stillingen er på 37 timer og med ansættelse snarest muligt og senest 1. januar. Den daglige  arbejdsplads er på Balders Plads 1 på Nørrebro i København. Du skal regne med en del rejser i Danmark bl.a. 2 bootcamps af 5 -6 dages varighed om året samt at arbejde ca. 5 lørdage om året.

Hvem er vi?
Grønlandske Børn kæmper for at forbedre grønlandske børns vilkår. Vi er til stede både i Danmark og i Grønland med en bred vifte af børnefaglige indsatser, fra mødregrupper, familiestøtte og bisidning i socialsager til aktiviteter for anbragte børn og netværk for unge på efterskole. Alle indsatser bliver til i tæt samarbejde med lokale myndigheder, organisationer, fagpersoner, børn og unge og med respekt for lokal kultur og sprog. Modtager af Kronprinsparrets Sociale Pris 2018. Se mere på www.fgb.dk og www.fgb.gl

Send din ansøgning og dit cv til job@fgb.dk og anfør ”projekt- og udviklingskonsulent” i emnefeltet. Deadline for ansøgning er 7. november 2022 Ansættelsessamtaler finder sted i mellem den 14. – 18. november og foregår på sekretariatet på Nørrebro i København. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte generalsekretær Puk Draiby på mobil: +45 42909189 eller email: pd@fgb.dk

 

Forrige
Forrige

Ungdomslivet er fyldt med udfordringer

Næste
Næste

Grønlandske Børn søger projekt- og udviklingskonsulent